NORNIR BREWERY

OM OSS

Nornir Brewery är et mikrobryggeri i hjärtat av Eskilstuna vars hjärtefråga är att producera galen och hantverksmässig öl för hela befolkningen.

OM OSS

NORNIR HISTORY

Nornir Brewery grundades september 2021 av ett kompisgäng från Eskilstuna med målbilden att bidra till staden med galen och hantverksmässig öl. Var och en av de olika grundarna med sin egen unika spetskompetens utgör ett välspunnet komplement gentemot varandra men drivet och sökandet efter nya spännande smakkombinationer blandat med yrkesstolthet har tagit vad som började som ett hobbyprojekt till Eskilstunas näst största bryggeri och Eskilstunas första taproom med provsmakning öppet för allmänheten.

HUR VI ARBETAR

KULTURBERIKANDE BRYGGNING

Vi bakom Nornir Brewery har som huvudsaklig målsättning att bidra till Eskilstunas kulturliv och ämnar att förse våra gäster med kunskap och unika upplevelser. Är du nyfiken på ölbryggning, specifika råvaror som humle, malt eller jäst eller vill utbyta erfarenheter finns vi tillgängliga för att besvara dina frågor, stora som små.et begränsad upplaga. All öl som serveras i taproomet har bryggts i lokalen och själva lokalen är uppdelad i hälften bryggeri och hälften taproom. Under vissa lördagar kan du som besöker taproomet tidigt under eftermiddagen bevittna en bryggning medan du avnjuter stadens mest lokalproducerade öl. Hittills har Nornir Brewery producerat över 75 unika öl, med smaker från traditionell lager och IPA till öl som smakar semlor eller pumpkin spice.

BRYGGERI OCH TAPROOM PÅ SAMMA PLATS

Nornir Brewery utmärker sig på ett unikt sätt genom att majoriteten av de öl som serveras i taproomet enbart går att avnjuta på plats. Endast ett fåtal ölsorter säljs vidare till restauranger i staden och då i mycket begränsad upplaga. All öl som serveras i taproomet har bryggts i lokalen och själva lokalen är uppdelad i hälften bryggeri och hälften taproom. Under vissa lördagar kan du som besöker taproomet tidigt under eftermiddagen bevittna en bryggning medan du avnjuter stadens mest lokalproducerade öl. Hittills har Nornir Brewery producerat över 75 unika öl, med smaker från traditionell lager och IPA till öl som smakar semlor eller pumpkin spice.

Ställ ut din konst hos oss?

Nornir Brewerys taproom agerar även utställningsplats för lokala artister och konstnärer och erbjuder konstnärer att ställa ut sina alster under en period av cirka två månader åt gången. Somliga av alsterna är till salu och precis som vårt ölsortiment byts konsten ut med jämna mellanrum. Är du lokal konstnär i Eskilstuna och vill ställa ut hos oss? Tveka inte på att kontakta oss!

Rulla till toppen