ÖLPROVNINGAR

BOKA ÖLPROVNING PÅ NORNIR

Är du och gänget ute efter en trevlig upplevelse värd att minnas? Boka en galen och hantverksmässig ölprovning hos oss på Nornir Brewery.

Testa hantverksöl på Nornir Brewery

Våra ölprovningar vänder sig till sällskap mellan 5 och 20 personer. Passar utmärkt som after work, företagsevent, kickoff eller till andra grupper som söker en rolig aktivitet att göra i Eskilstuna. Vi erbjuder ett ständigt varierande utbud av hantverksöl och gör vårt bästa för att anpassa ölprovningen efter ert sällskap.

Vilken provning passar dig?

Hos oss kan du boka en ölprovning tillsammans med vänner, familj eller kollegor. Det är ett utmärkt val för företag som vill ha en minnesvärd upplevelse på kickoffen, för sällskap som letar efter en rolig aktivitet eller för familjeäventyr. Nedan kan du läsa mer om våra provningar och vad som ingår i varje paket.

Bronsprovning

Sex stycken exklusivt utvalda öl, utförlig genomgång av ölen och dess bakgrund.

299 kr

Silverprovning

Sex stycken exklusivt utvalda öl, utförlig gemengång av ölen, dess bakgrund och charkbricka med blandat utbud av chark, ost, snacks och druvor.

499 kr

Guldprovning

Sex stycken exklusivt utvalda ölsorter med tillhörande genomgång, charkbricka med blandat utbud av chark, ost, snacks och druvor. Rundvisning i bryggeriet och information om bryggprocessen.

699 kr

Kontakta oss för bokning!

Fyll i formuläret här bredvid med dina önskemål så återkommer vi så snart vi kan! Notera att vissa datum kan vara fullbokade, och om så är fallet återkommer vi såklart med förslag på andra datum som fungerar bra för er provning.

Rulla till toppen